Hagyományos orvoslás helyett

Nem volt más megoldás: ciánt juttattak Bajor Imre szervezetébe

Az életéért küzdő színészt B17-vitaminnak nevezett, ciánt is tartalmazó vegyülettel kezelik.

2014.05.03 22:13ma.hu

Bajor Imre már tudja mozgatni a kezeit és a lábait is, ami azt jelentheti, hogy zsugorodnak a rákos sejtek az agyában - írja a Bors. Az életéért küzdő színészt B17-vitaminnak nevezett, ciánt is tartalmazó vegyülettel kezelik, mely egyébként a barack vagy más csonthéjasok magjában is megtalálható. Mindazonáltal, a szer alkalmazásának hatékonyságát semmilyen klinikai vizsgálat nem bizonyítja, az orvosi egyetemen sem tanítják - hívják fel a figyelmet az orvosok, azonban a természetgyógyászok kiállnak mellette. Nem véletlen, hiszen az agydaganattal diagnosztizált Bajor már sokkal jobban érzi magát, noha kezdetben 2-3 hónapot jósoltak neki orvosai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.