Jeremy Meekst illegális fegyvertartásért vitték be

Szexi bűnöző az amerikai internetezők új bálványa

Alig 24 óra alatt több mint 55 ezren lájkolták a kékszemű, rövidre nyírt hajú férfi fotóját a Stocktoni Rendőrség Facebook-oldalán. Képpel!

2014.06.20 18:18MTI
Fotó: Stocktoni Rendőrség

Több mint 16 ezren kommentelték is a férfi fotóját. "Illegális dolog ilyen szexinek lenni?" - írja például az egyik rajongó. Tucatnyi sajtóorgánum adott hírt pénteken a vonzó nehézfiú fotójáról.

A harmincéves Jeremy Meeks életében azonban egyelőre nem sokat számít, hogy a nők figyelmének középpontjába került. Szerdán tartóztatták le fegyverrel való többrendbeli visszaélés vádjával.

Az észak-kaliforniai Stockton rendőrségének Facebook-oldalán eddig még egyetlen fotó sem váltott ki ekkora, ráadásul pozitív figyelmet - mondta Joseph Silva rendőr.

Silva a stocktoni körzet egyik legerőszakosabb bűnözőjének nevezte Meekset, de további információkat nem adott ki azokról a bűntényekről, amelyekben a férfi feltehetően részt vett. Meeks óvadéka 900 ezer dollár (csaknem 203 millió forint), péntek délután helyezik vád alá.

Az újdonsült rajongói által modellkinézetűnek nevezett Meeks egyike annak a négy férfinak, akiket a Stocktonban egyre gyakoribbá váló lövöldözések és rablások megfékezésére indított akció során tartóztattak le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.