De hogy marad ott?!

Felejtse el a tangát, már csak egy drót kell a bikinihez

Nagyanyáink már a hagyományos kétrészes fürdőruhát is elhűlve nézegették, a tangás fazonoktól pedig egyenesen kitértek a hitükből. De a legújabb divatra vajon mit szólnának?

2014.06.20 12:29ma.hu
Fotó: cstringdirect

Nemrégiben heves reakciókat váltott ki az a furcsa darab, amit még néven se igazán lehet nevezni, se úszónadrágnak, se alsónadrágnak, sőt, valójában semmilyen nadrágnak nem lehet hívni, mert csak egy féloldalas szövetdarab takarta - már amennyire - a férfiak nemes szervét, és közben mindenki azt találgatta, hogy vajon hogy nézhet ki hátulról, mi az, ami ott tartja. Nos, ez utóbbi kérdést még inkább feltehetnénk annál a bikinialsónál, amit ugyancsak a közelmúltban dobott piacra egy cég, mert ha csak egy kicsit is megtréfál valakit a gravitáció, akkor nyakig ülhetünk a szószban.

A falatnyi holmi tulajdonképp egy hajpánthoz hasonlítható a leginkább, csak az egyik felén kiszélesedik és lekerekített sarkú háromszögben végződik - ez takarja a szeméremdombot. Persze azon lehetne vitatkozni, hogy ezt mennyire tekinthetjük takarásnak, de a forgalmazó máris több tucatnyi színben és mintával árulja, és nagy sikerre számítanak. Azért egy aprócska részletre felhívnánk a figyelmet, mielőtt hanyatt-homlok rohanna megrendelni: ha valamihez, hát ehhez aztán tényleg művészi tökéletességű testre, és természetesen rendszeres intim szőrtelenítésre van szükség.

Ja, és hogy el ne felejtsük: férfiaknak készült változatban is kapható...

Fotó: theunderwearking


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.