400 tüske fúródott a tenyerébe

Oposszumot akart "megpofozni", de egy sünbe tenyerelt

Jócskán elnézte a családját fenyegető állatot egy brazil férfi, aki azt hitte, egy oposszum tartja sakkban a várandós menyét, és egy jól irányzott pofonnal akarta elijeszteni az állatot - de sündisznó volt.

2014.06.18 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/anankkml

Azt hitte, egy oposszum fenyegeti a fia várandós feleségét, ezért az 50 éves Antonio Rodrigues Mororó a Brazíliában gyakorta alkalmazott technikával, egy jól irányzott "pofonnal" próbálta elijeszteni a bejárati ajtó előtt posztoló állatot. A következő pillanatban azonban pokoli kín árasztotta el a kezét, amit a kórházban kapott három adag érzéstelenítő sem tudott jelentősen enyhíteni. Nem csoda: a brazil főváros közelében élő férfi oposszum helyett egy sündisznót csapott meg puszta kézzel, a tenyerébe pedig mintegy 400 tüske fúródott a meggondolatlan mozdulattól.

A kórházban eltávolították a tenyeréből a tüskéket, de még jó ideig meg kell küzdenie a sérülés utóhatásaival, a keze most is tele van lyukakkal és a fájdalom is csak lassan múlik - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.