150-nél megállt a sebész a számolással

Tarajos sül zuhant rá, 200 tüskét szedtek ki a fejéből

Pokoli kínokat állt ki egy brazil nő, akinek az utcán sétálva szó szerint a fejére pottyant egy tarajos sül. A tüskék tömegesen fúródtak a fejébe, a sebész csipesszel, egyenként húzkodta ki azokat.

2014.01.17 16:10ma.hu

Az orvosok szerint ha egy idős ember vagy egy kisgyerek sétál épp az a bizonyos lámpaoszlop alatt, akár bele is halhatott volna a fejére zuhanó tarajos sül tüskéinek hatásába. Az 52 éves Sandra Nabucco ehhez képest nem is járt annyira rosszul, csak a pokoli fájdalmat kellett elviselnie, amíg a több száz tüske gyötörte a fejbőrét.

Fotó: Sandra Nabucco

A brazil nő az ország fővárosának egyik utcáján sétáltatta a kutyáját, amikor érezte, hogy hirtelen valami a fejére zuhan. Ahogy odanyúlt, a tüskék egy része a kezébe fúródott. "Hatalmas fájdalmat éreztem" - mesélte a nő a Globo hírportálnak. A szomszédok vitték el őt a helyi kórházba, ahol a sebész egyesével kezdte egy csipesz segítségével kihúzni a tüskéket. "Megálltunk a számolásban, amikor elértük a 150-et, de lehetett vagy 200 a vége" - magyarázta Sandra.

A tüskék eltávolítása után antibiotikumos kezelést kapott a fertőzések megelőzésére. Noha utólag maga az áldozat is komikusnak tartja az egész történetet, arra figyelmeztetett mindenkit, hogy legyenek óvatosabbak, mert a vadon élő állatok komoly kockázatot jelentenek a lakott területeken. Egy ideje már ő is hallott róla, hogy néhány tüskéshátú betelepedett arra a környékre, ahol ő is él, de azelőtt sosem látott közülük egyet se.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.