Durva díjátadó

Majdnem kitörte a nyakát: rajongója fejére esett a híres zenész - VIDEÓ!

A híres R&B énekes úgy ugrott át az egyik színpadról a másikra, hogy közben majdnem nyomorékká tett egy fiatal lányt.

2013.05.20 13:02ma.hu

A világ egyik legnagyobb zenei díjátadó gálája minden évben nagyon várt esemény, ám az idei kicsit balul sült el. Május 19-én, a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában tartott ceremónián fellépett az R&B műfaj egyik népszerű képviselője, Miguel is, aki performanszában egy elég nagy bakit vétett.

A forgatókönyv szerint az egyik színpadról kellett átugornia a másikra, ám az énekes rosszul mérte be a távolságot, valamivel rövidebbet ugrott, így a porond helyett egyik rajongójának nyakába esett, majd annak fejével együtt landolt.

A fiatal lánynak kis híján kitört a nyaka, a szerencsének köszönhető, hogy ép bőrrel megúszta. A rendezőség hátra vitte a színfalak mögé, ahol jeget tettek a nyakára. Az elvakult rajongó a baleset után is azt mondta, hogy imádja Miguelt.

A Twitteren is megerősítették, hogy jól van a lány...


Az énekes azt írta, elkapta a hév...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.