Lisztes Krisztián kibírta a forróságot

Közös VB-nézésbe torkollt a Fradi szauna-szeánsza + FOTÓK!

Amikor mindenki a foci vb lázában ég, aligha lepődhetünk meg, ha egykori futballcsillagjainkat is elkapta a hév. Persze ők egy kicsit másképp készültek rá a nagy meccsnézésre...

Összecsaptak a zöld-fehérek a siklósi amatőrökkel képgaléria

2014.06.17 09:29ma.hu

A Brazíliában zajló foci-VB-láz utolérte az egykori labdarúgóinkat is, ám ők nem érték be annyival, hogy leülnek egy nagy kijelző elé és közösen szurkolnak. A Ferencváros 1995-ös BL csapata a hétvégén egy igazi mediterrán helyen, a siklósi termálfürdőben lépett pályára, hogy a VB égisze alatt aktívan idézzék fel a meccsek hangulatát. Kuntics, Szűcs, Telek, Keller, Lisztes és Milovanovics a meccs előtt fürdőzéssel és egy igazán hangulatos szauna-szeánsszal készült rá a hotel által kiállított csapat elleni összecsapásra.

Az egykori zöld-fehérek csapatának legfiatalabbja, a még ma is aktív Lisztes Krisztián így mesélte a mozgalmas nap eseményeit: „Sajnos nem nagyon bírom a szaunát, de nem akartam a többiektől lemaradni, ezért úgy gondoltam, ráerősítek egy kicsit: egyedül mentem be a szaunába, hogy szokjam az érzést. Azt gondoltam, 5 percet talán kibírok benn. Már majdnem elindultam kifelé, amikor láttam, hogy emberek érkeznek az orosz szaunába, mind megtudtam, szauna-szeánsz következik, méghozzá Fradi szeánsz. Gondoltam, nem illő csak úgy felállni és kimenni, ezért összeszorítottam a fogamat és vártam, mi fog történni” – nevet a bajnok.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

"Belépett egy csinos szaunamester hölgy és elindította a Fradi himnuszt. A szám vége felé észrevette, hogy én is ott ülök és erre felhívta a szaunában tartózkodó többi ember figyelmét is. Nagy-nagy boldogsággal töltött el, hogy egykori Fradi játékosként részt vehettem ezen a szeánszon és én, aki nem bírtam a szaunát, végül 15 perc után jöttem ki."

Lisztes pont annak köszönhette, hogy részt tudott venni a szauna-szeánszon, hogy napi edzésben van, hiszen csapatával, a Soroksárral, melynek egykori Fradista csapattársa, Szűcs Mihály a klubigazgatója, most jutott fel az NB II-be. A gálamérkőzésen, ahol a Fradi csak büntetőkkel tudott felülkerekedni a házigazda siklósi csapaton, igazi riói hangulatot teremtettek a szervezők, ami egy közös VB-mérkőzés-nézésbe torkollott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.