Siklóson járt a "temperamentumos amazon"

Képek - Fésűs Nellyt és lányát hercegnőként kényeztették

Fésűs Nelly olyan, mint egy igazi olasz menyecske, kislánya pedig ízig-vérig hercegnő, nem is csoda, hogy a színésznőt a lányával együtt egy király(nő)i hétvégével lepte meg nemrég a párja.

Fésűs Nelly Siklóson kapcsolódott ki képgaléria

2013.03.27 14:27ma.hu

Noha Vajtó Lajos még csak másfél éve mondhatja párjának Fésűs Nellyt, úgy érzik mindketten, mintha már legalább tíz éve ismernék egymást. Nem csoda: sűrű életet élnek, benne sok-sok utazással és új helyek felfedezésével, ahová gyakorta kíséri el őket Nelly 10 éves lánya, Csenge is. Ráadásul ahogy Lajos mondja, a színésznő igazi temperamentumos amazon, mellette úgy érzi magát az ember, mint egy olasz menyecskével. "Hasonlóan cserfes Csenge is, sokszor az az érzésem, mint az áruházi "egyet fizet, kettőt kap" akciókban" - mesélte nevetve a "pótapuka".

"Őket vétek lenne bezárni, mindig mozgásban vannak" - magyarázza a gyakori utazgatásokat, így hát cseppet sem meglepő, hogy nemrégiben ismét egy utazással lepte meg a két hölgyet a családfő. A legjobb azonban mégis az volt, hogy úgy utazhattak el délre, hogy valójában nem is kellett messzire menniük, csak Siklósig, ahol a Hotel Castellóban vérbeli mediterrán hangulat köszöntötte mindhármukat. A hab a tortán a Principessa, azaz Hercegnő lakosztály volt, ahol Csenge azonnal fejest ugrott a királynői ágyba.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


"Csenge igazi kis királylány, Lajos kis szerelme. Bármit el tud érni a páromnál" - nevetett Nelly, és elárulta, hogy sokszor a férfin keresztül környékezi meg őt is a lánya, ha el akar érni nála valamit. Most viszont mindketten el lettek kényeztetve: Lajos személyesen keverte a koktélokat szíve hölgyének és a kis királylánynak, aztán együtt lubickoltak a medencében, kipróbálták az orosz szaunát, a nap megkoronázásaként pedig biliárdban igazi úriember módjára engedte, hogy párja nyerjen.

A kényeztető hétvége apropóját a nemrégiben volt nőnap adta, de Nelly elárulta, hogy kedvese nemcsak a kiemelt napokon halmozza el figyelmességgel. "Azt vallja, minden napot egyformán kell megélni, csak ekkor hiteles az ember. Így aztán tudtuk, hogy hatalmas virágcsokorral nem fog beállítani, de valami extrát mindenképp kitalál" - mesélte, majd boldogan adta át magát ismét párjának, aki nem feledkezett meg a talpmasszázsról és az arckezelésről sem.

Ami pedig Csengét illeti, neki akkor kerekedett el a szeme, amikor felfedezte a Castello boron a saját nevét, aminek ugyan nem sok köze volt hozzá, de "Lala király" nem ábrándította ki a lelkes kislányt, hanem meghagyta ebben a hitében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.