Egy hónapja kapta meg a koronát

Lemondott Miss Thaiföld: politikai támadások érték

Mindössze egy hónapig viselte a Miss Universe Thaiföld címet a 22 éves szépség, de ezalatt annyi támadás érte - nemcsak a közösségi médiában, de politikai okokból is -, hogy visszaadta a koronát.

2014.06.10 16:29ma.hu
Fotó: Bangkok Post

Kevesebb mint egy hónappal a megkoronázása után lemondott a szépségkirálynői címéről Weluree Ditsayabut, akit a Miss Universe Thailand idei versenyén választottak a legszebbnek. A 22 éves nő azzal indokolta a visszalépését, hogy az elmúlt egy hónap során túl sok támadás érte mind a közösségi média részéről, mind pedig politikai nézetei miatt. A döntését hétfőn jelentette be egy sajtótájékoztató keretén belül, könnyes szemmel adva át a nemzetközi döntőn való részvétel jogát az első udvarhölgyének.

A színésznőként és műsorvezetőként már korábban is ismert szépség azt mondta, eleinte boldog volt a győzelemtől, de aztán olyan össztűz alá került a szókimondó politikai nézetei miatt a közösségi médiában, ráadásul rendre kövérnek titulálták őt, hogy már a családját is bántotta a sok sértés. "Amikor láttam, hogy anyám már enni sem tud, nem tehettem mást" - magyarázta a visszalépésének okát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.