Már nem bírta tovább a kínokat

Ollót felejtettek a gyomrában, 9 év után derült ki

Kilenc éve különböző erősségű fájdalmak és számtalan egyéb emésztési probléma gyötörte a férfit, aki végül úgy döntött, ideje utánajárni a dolgoknak. Egy ollót találtak a hasában.

2014.06.10 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui

Kilenc éven át szűnni nem akaró fájdalmakkal élt egy férfi, aki most kártérítési pert indított a bosznia-hercegovinai Mostarban lévő Egyetemi Klinika ellen, a bírósági eljárás másfél évvel azután kezdődik, hogy kiderült, súlyos műhiba okozta a férfi kínjait. A 38 éves Alen Papac 2003-ban ment kórházba, hogy egy rutinműtétet elvégezzenek rajta, gyomorfekély miatt került a sebészetre. Ám az operáció nem hozta meg a várt eredményt, azután is szörnyű fájdalmakat érzett, és ahogy fogalmazott, "más egészségügyi problémák" is adódtak, de sokáig nem gondolta, hogy ezt nem a korábbi betegsége okozza.

"Végül a fájdalom már annyira extrém volt, hogy úgy döntöttem, újra visszamegyek a kórházba, és amikor röntgenfelvételt csináltak, akkor fedezték fel, hogy egy olló van a gyomromban" - idézte a férfit a Metro című brit lap. Állítólag még maguk az orvosok is megdöbbentek, amikor felfedezték a 12 centiméteres sebészeti eszközt. Persze azonnal újabb műtéti beavatkozásra került sor, hogy eltávolítsák a majdnem egy évtizede ott felejtett idegen tárgyat, de ezt követően a beteg benyújtotta a kártérítési igényét - ennek mértékéről azonban nem szólnak a sajtóhírek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.