Újabb őrült ötlet a rádiósoktól

Húrok közé csapott Rákóczi Feri - de a Balaton közepén!

Amikor már azt hinnénk, nincs több őrült ötletük, Rákóczi Feriék mindig meg tudják lepni a hallgatóikat. Most a Balaton közepéről köszöntötték a korán ébredőket.

2014.06.04 14:46ma.hu

Az igazi motorosok már a vízen járnak – hirdette meg a legklasszabb rádió piacvezető reggeli műsora és valóban: 25 vad motoros szállt fel arra a kompra, amely hajnalban hagyta el Siófok kikötőjét. Tihanyba indultak, onnan pedig Alsóörsre. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani mellett ott voltak a fedélzeten a Hooligans együttes tagjai, valamint a Morning Show szerencsés hallgatói is. A stáb az ország egyetlen konténerstúdióját is bevetette az egyedülálló bejelentkezés során.

Fotó: Redlemon

Ilyet még soha nem csináltunk, de mindig az a cél, hogy olyan dolgot műveljünk élő adásban, amire még soha nem volt példa” – mondta Rákóczi Feri. A nagy trió szó szerint legnagyobb tagja együtt tépte a húrokat a Hooligans csapatával, akik most először adtak koncertet egy hajó fedélzetén. Körülbelül százan buliztak velünk a júniusi reggelen. „Emeltem a produkció fényét a saját szereplésemmel. A fiúk bevettek a bandába, igaz, nem is volt más lehetőségük, mert megfenyegettük őket: ellenkező esetben bedobjuk Tóth Tibit a vízbe” – mondta nevetve Feri.

Horgonyzás után a népes csapat közúton folytatta útját egészen a Harley Fesztivál területéig. A Morning Show sztárjai jelentkeztek már élőben repülőgép szárnyához kötve, a Paksi Atomerőmű szigorúan elzárt területeiről, száguldó kamion platójáról, ezúttal pedig kipróbálták a tömeges kompozást is, rockkoncerttel kísérve. A legklasszabb rádió reggeli műsorának országjárása folytatódik, Balázs, Feri és Jani csütörtökön a Sárvári fürdőből jelentkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.