Közeleg az új szépségkirálynő-választás

A legszebbek gyűrűjében áll színpadra Rákóczi Feri

Különleges meglepetéssel készülnek az idei Miss International szépségverseny szervezői: a lányok nemcsak a színpadon mutatják majd be bájaikat, de egy speciális valóságshow-ban is részt vesznek.

2014.03.13 12:29ma.hu

Idén is megrendezésre kerül Magyarország legsikeresebb szépségversenye, a Miss International Hungary. A 2014-es verseny csupa újdonságot ígér. Az elődöntők egy különleges reality show keretében zajlanak. A középdöntőre pedig fantasztikus műsorral készülnek a szervezők. Fellép Gájer Bálint, Nagy Adri, Tóth Gabi és Markó Robi is, a gála műsorvezetője pedig a rádiózás fenegyereke, Rákóczi Feri lesz!

A Miss International a világ harmadik legnagyobb szépségversenye. A tavalyi évben a magyar lány, Ötvös Brigitta az eddigi legjobb eredményt érte el a Jpánban megrendezett nemzetközi döntőn, ő lett a negyedik legszebb. A sikeren felbuzdulva a szervezők idén egy különlegességet találtak ki, melyre még nem volt itthon példa. Az előválogatók alatt egy valóságshow-t készítenek majd, ahol bepillantást lehet nyerni a kulisszák mögé, valamint a nézők megismerhetik a szépségkirálynővé válás teljes folyamatát.

A 100 kisfilmben a szépségipar elismert alakjai, hazai hírességek és természetesen a középdöntőre készülő szépségek is láthatóak lesznek. A reality show-ban továbbjutott legszebb 24 lány kerül majd a középdöntőbe, ahol egy színvonalas gálán derül ki, ki vehet részt a fináléban. A nagyszabású gálán Tóth Gabi és Markó Robi egy különleges táncprodukcióval készülnek.

A középdöntő időpontja 2014. április 26. szombat 18.00, helyszín: Dürer Rendezvényház.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.