Újra megmérettetnek a szépségek

A legszebbek közt perdül táncra Tóth Gabi

Tavaly Ötvös Brigittát választotta legszebbnek a szigorú zsűri, ám már nem sokáig viselheti a Miss International Hungary királynőjének járó koronát: hamarosan bemutatkoznak a trónkövetelők.

2014.03.03 17:29ma.hu

Tavaly több százan jelentkeztek a legszebbeknek kiírt versenyre, és a szervezők idén is hasonló mértékű érdeklődésre számítanak a közelgő Miss International Hungary versenyen. 2013-ban Ötvös Brigittát ítélték a legszebbnek a zsűritagok, így ő utazhatott Japánba, hogy a nemzetközi döntőn képviselje a magyar lányok híres szépségét, és sikerült is megerősítenie a nemzetközi véleményt, miszerint a magyar lányok valóban gyönyörűek: csak egy hajszállal maradt le a dobogóról, a negyedik helyen végzett az igen erős mezőnyben.

Ötvös Brigi a tavalyi nemzetközi döntőn Japánban (Fotó: Sunhill)


Az idei döntőn tehát ha lehet, még nehezebb dolguk lesz az ítészeknek, és persze a lányokra is számtalan próbatétel vár, míg kiderül, ki lehet az, akit idén Magyarország legszebbjévé kiáltanak ki. A jelentkezés már megkezdődött, ennek részleteiről és feltételeiről a rendezvény honlapján lehet bővebben tájékozódni.

"Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a Miss International Hungary versenyre, hiszen rengeteget tanultam és fantasztikus élményekben volt részem. A hazai felkészítő tábor szuper volt, több lánnyal azóta is nagyon jó barátok vagyunk. Fantasztikus érzés volt, mikor kimondták a nevem és én képviselhettem Magyarországot Japánban! A nemzetközi döntő előtt egy hónapot töltöttünk el a gyönyörű távol-keleti országban. Ez az élmény életem legjobb kalandja volt. Sok más kultúrával ismerkedtem meg, sok barátot szereztem. Amikor bekerültem a legjobb 5 közé, azt hittem, elájulok a színpadon. A legszebb álmomban sem gondoltam, hogy egy ekkora versenyben én lehetek a negyedik legszebb. Én mindenkit biztatok, hogy jelentkezzen!" - buzdított a tavalyi királynő, Ötvös Brigitta.

A verseny középdöntőjére április 26-án kerül sor, egy különleges showműsorral kiegészítve. Fellép majd Ötvös Brigitta párja, Gájer Bálint, akit talán túlzás nélkül nevezhetünk a hazai swing királyának, valamint Fluor és Nagy Adri. Egy egyedülálló produkcióval készül Markó Robi, aki egyben a verseny koreográfusa, ő Tóth Gabival egy igazán érzelmes közös táncot ad majd elő a Dürer rendezvényházban 18.00 órakor kezdődő eseményen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.