Örömében vezetett autót a kutya

Kutyakölyök hajtott a tóba a kocsival

Sétálni volt kutyájával egy gazdi, a kölyök azonban annyira felpörgött a kiadós mozgástól, hogy amikor visszaértek a kocsihoz, örömében bepattant az autóba és egyenesen a tóba hajtott vele.

2014.06.02 18:30ma.hu
Fotó: Fox25

Annyira feldobta a délutáni séta a 12 hetes németjuhász kölyköt, Rosie-t vasárnap, hogy örömében belement autóval a közeli tóba. Persze nem ez lehetett az eredeti terve az amerikai Massachusettsben élő kutyusnak, akit gazdája, John Costello vitt el a Bolivar-tóhoz, de amikor a séta végeztével visszaértek az autóhoz, Rosie vidáman beugrott a kocsiba, és kilökte a sebességváltót a parkoló állásból a haladásba, majd a következő pillanatban valószínűleg ráugrott a gázpedálra és mielőtt a gazdája bármit tehetett volna, a kocsi nagy lendülettel egyenesen a tóba hajtott.

A környéken lévő járókelők közül többen is látták a felfordulást és segítettek Costellónak kimenteni Rosie-t a vízből. A kutyus épségben megúszta a vizes kalandot, de a kocsi totálkáros lett - mondta el a pórul járt férfi a WFXT című helyi csatornának. Nála jobban már csak a rendőrök lepődtek meg, amikor befutott a segélyhívás. "Még sosem hallottunk olyat, hogy a kutya beautózott a tóba" - mondta Robert Quirk seriff.

Boston News, Weather, Sports | FOX 25 | MyFoxBoston

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.