Mintha tanulták volna a trollkodást

Mókás állatok, akik ellopták a show-t

Időről időre felbukkannak az interneten az olyan képek, amelyeken nem az állat lett volna a főszereplő, valahogy mégis úgy sikerült, hogy "ellopták a show-t". Most egy csokorba gyűjtöttük a legjobbakat.

Állati trollok képgaléria

2014.06.02 12:50ma.hu

Állatokat fotózni szinte mindig hálás feladat, különösen akkor, amikor tényleg az ő legjobb pillanataikat szeretnénk megörökíteni. Ám időnként nem csoda, ha olyan érzésünk támad, mintha valami titkos állategyetemen oktatnák a szőrös, tollas, esetleg pikkelyes lényeknek, hogy hogyan lehet a legtökéletesebben tönkretenni az egészen másképp komponált beállítást és felhívni magukra a figyelmet.

A képre kattintva elérhető galériában az ilyen képekből adunk közre egy csokorra valót.

"Tessék mosolyogni!" (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.