Nyomoz a rendőrség

Valamit visz a víz: feldarabolt emberi testrészeket

Hátborzongató felfedezést tettek a Seattle-i Centennial Park strandján dolgozó takarítók: egy levágott emberi lábat mosott a partra a víz. Az elmúlt hét évben 15 hasonló eset történt.

2014.05.09 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107 (Képünk illusztráció!)

Egyelőre nem tudták még a rendőrök sem egyértelműen kijelenteni, hogy van-e összefüggés a korábbi esetekkel, de nagy valószínűséggel nincs köze a másik 15 csonkolt emberi testrészhez annak a lábnak, amit Seattle-ben találtak a strand területén dolgozó takarítók. Az elmúlt hét évben összesen 15 alkalommal mosott a víz partra különböző emberi testrészeket, ezúttal egy levágott láb került elő, amin még mindig rajta volt a teniszcipő is - számolt be a Daily Mirror.

"Túl korai lenne kijelenteni, hogy a mostani eset összefügg a 2007 óta vizsgált sorozattal" - jelentette ki Barb McLintock halottkém. A szakértő minimális esélyt lát arra, hogy a talált lábnak köze lenne a korábbi esetekhez, de mint mondta, együtt fognak működni az illetékes egységekkel, amennyiben a vizsgálat során indokoltnak látják a további lépéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.