Emberi testrészek zuhantak le az égből

Ember a futóműben: szétszakadt testrészek zuhantak a kereszteződésbe

Emberi testrészek zuhantak le az égből vasárnapra virradóan a szaúd-arábiai Dzsiddában. Elképzelhető, hogy a szerencsétlenül járt ember elrejtőzött egy repülőgép futóművében.

2014.01.05 20:05MTI
Ide estek az ember-darabok

Egy szemtanú szerint a testmaradványok hajnali fél háromkor estek a földre egy dzsiddai útkereszteződésben - közölte a rendőrség szóvivője.

Az eset azután történt, hogy kényszerleszállást hajtott végre a szaúdi Saudia légitársaság iráni zarándokokat szállító egyik Boeing 767-es gépe az egyik hátsó kerék meghibásodása miatt az ország nyugati részén lévő Medina repülőterén. A járaton, amely az iráni Meshedből indult, 315-en tartózkodtak. A kényszerleszállás következtében a gépen 29-en megsérültek. Egy szemtanú közlése szerint a Boeing két sikertelen kísérlet után ért földet.

A szaúdi polgári légiforgalmi hatóság szóvivője azt mondta, hogy a két esetnek semmi köze egymáshoz.

Azokon a repülőtereken, ahol gyengék a biztonsági intézkedések, előfordul, hogy emberek repülőgépek hajtóművébe rejtőzve próbálnak meg potyán utazni, illetve elszökni az országból. Legtöbbjük az út során megfagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.