Egyezményes jele egy társaságnak

Kódot rejtenek a Disney és Pixar filmek - itt a bizonyíték!

Számtalan animációs filmben rejtettek el egy bizonyos kódot, a legrosszabb esetben is több száz alkalommal láthatta már. Lehet, még észre sem vette?

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2014.05.04 19:26ma.hu

Bármennyi Disney vagy Pixar animációs filmet látott eddig, biztosan találkozott a szóban forgó karaktersorral, mely számokat és betűket is tartalmaz, sőt a Simpson családban is többször láthatta már, vagy éppen a Bosszúállókban, netán az oly' régi Lilo és Stitch-ben is. A rejtett üzenetet rajzfilmen belül is szinte bárhol megtalálhatja. Nézzen utána (megfejtés a képgaléria alatt):

Kattintson a képekért! >>>

Az A113 nem más, mint egy osztályterem száma, ahol a legtöbb animációs filmkészítő tanult a Kaliforniai Művészeti Intézetben (California Institute of Arts). Minden évben ebbe a terembe kerültek az első évfolyamosok, akik itt alapozták meg szakmájukat a grafika és a karakter animáció tárgyakkal. Egyébként ide járt Steve Jobs is.

Az innen kikerülő szakemberek, minden alkalommal, mikor maradandót alkotnak, ezzel a "kóddal" tisztelegnek az oktatás és a szakma előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.