Először vitték "nagyvízbe" a kisfiút

Som-Balog Edina: "a fiam 24 órában kisajátít magának"

Som-Balog Edinának, a Barátok közt népszerű Kingájának lassan egy éves lesz a kisfia, ezért a színésznő és férje úgy érezték, eljött az idő, hogy egy kicsit hosszabb időre elutazzanak otthonról.

Siklósra kirándult Som-Balog Edina és családja képgaléria

2014.04.29 16:29ma.hu

Több mint egy év telt el azóta, hogy a tévénézők elköszöntek Som-Balog Edinától, a Barátok közt Kingájától, ám a csinos színésznő azóta sem unatkozik, sőt, talán még aktívabb az élete, mint a mindennapos forgatások idején. Kisfia, aki miatt annak idején abbahagyta a filmezést, hamarosan egy éves lesz, és Edina szerint igazi örökmozgó, egy percig sem unatkoznak mellette a férjével. "Nagyon jól érzem magam otthon. Imádom a kisfiamat, aki nem egy alkalommal a nap 24 órájában kisajátít magának. Már feláll egyedül és lassan megteszi az első lépéseket is" – dicsekedett el a kis Noellel Edina, akinek a jelek szerint nem nagyon hiányzik még a munka.

Az utazás viszont annál inkább, férjével, Som Krisztián zeneszerzővel korábban is gyakran kiruccantak, ha idejük engedte, Noel mellett viszont már egy éve nem volt erre lehetőségük. A kisgyerek ugyanis a nagymamánál is csak néhány óráig bírta ki, utána viszont már követelte magának "Anyát", így arról szó sem lehetett, hogy nélküle utazzanak el, vele viszont azért nem lehetett, mert a hosszabb utakat még nem bírta volna. Most azonban végre elérkezettnek látták az időt, hogy hármasban felkerekedjenek és egy egész hétvégés programot szervezzenek maguknak.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

A választás Siklósra esett, ahol a mediterrán szálloda mellett egy termálfürdő is a kényelmet és a lazítást szolgálta számukra. A hosszú idő után megadatott vakáció közepette azt sem tudták hirtelen, hogy hova menjenek, így egymás után, felváltva élvezték a fürdőzést, a szaunázást vagy a relaxálást, és persze a masszázs sem maradhatott el. A legnagyobb izgalommal persze Noel reakcióját várták, aki egészen mostanáig csak a kádban látott vizet, de nem riadt meg a "nagy" víztől sem, sőt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne – valójában az is, nemde? –, úgy masírozott bele a vízbe az úszócsónakával.

"Imádta, ki se akart jönni a vízből. Amikor az apukája megmutatta neki, hogyan kell fröcskölni, onnan kezdve már nem volt megállás" – nevetett a büszke anyuka, aki persze a csúszdától azért egyelőre még féltette a csöppséget, így azt a következő nyaralásra hagyták. A délutáni alvásról megfeledkezett Noel ráadásul a játszóház kipróbálása után még egy dalmatát is kapott ajándékba. Nem csoda, ha aznap este szokásától eltérően már 8-kor kidőlt, persze ebben nem kis szerepe volt a jó levegőnek is. Ami pedig a vízimádatát illeti, Edina már ott elhatározta, hogy amint hazatérnek, beíratja babaúszásra a kisfiút.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.