Aranyra egészítették ki Cseh pénzjutalmát!

A TriGranitnál aranyat érnek Cseh László ezüstérmei

A TriGranit Zrt. elismerve Cseh László kiemelkedő olimpiai teljesítményét úgy döntött, hogy az úszó mindhárom pekingi ezüstérméért járó díjazását kiegészíti az aranyéremért járó összegre.

2008.08.15 09:53MTI

A kontinens harmadik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégének közlése szerint Demján Sándor, a vállalatcsoport társtulajdonosa a hajnali órákban élőben követte figyelemmel az úszódöntőket, majd a 200 m vegyesen Európa-rekorddal második Cseh produkcióját értékelve kijelentette: 

"A magyar sportoló olyan teljesítményt nyújtott, amelyre csak az igazán rendkívüliek képesek. Nagy dicsőség ez számára, de az egész magyar társadalomnak is. Igazán büszke vagyok rá, s ezért vállalatunk örömmel egészíti ki díjazását az aranyért járó összegre.” 

A magyar sportolók állami jutalmazásáról hozott döntés szerint a Pekingben egyéniben szerzett olimpiai elsőségért nettó 20 millió forint jár, az ezüstérem 18, a bronz 14 milliót ér.


Az MTV online olimpiai TV adása!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.