Szenzációs 400 vegyes

Cseh László és Kis Gergő egyaránt a 400 vegyes döntőjében

Cseh László hozta a formáját, míg Kis Gergő fantasztikus egyéni csúccsal került a vasárnapi 400 méteres vegyes úszás döntőjébe.

2008.08.09 13:17Dechert Áron, ma.hu

Cseh László nagyon magabiztosan, az erejével takarékoskodva a második legjobb idővel kvalifikálta magát a vasárnapi döntőbe. Az Európa-csúcstól elmaradt, de előfutam időnek tökéletesen megfelel a 4:09.26 p-es teljesítmény. 

Kis Gergő az utolsó előfutamban szerepelt, Michael Phelps mellett úszott. Ennek az első 100 m-en komoly jelentősége volt, ugyanis Phelps „húzta” Kis-t, aki nagyon jól tartotta magát. 150 m-nél már sajnos csak a lábvizét látta Kis Gergő az amerikainak, de így is nagyon jó pozícióban fordult az utolsó 100 m-re, ami neki köztudottan erőssége, lévén gyorsúszó. 

Kis Gergő nem is okozott csalódást, és remek hajrával, óriási egyéni csúcsot úszva, a legjobb idejét majdnem 4 másodperccel megjavítva az 5. legjobb idővel került a vasárnapi fináléba (4:10.66 p). 

Hogy Phelps hogyan szerepelt az előfutamban? 4:07.54. És nem fáradt el. No comment... 

Az MTV online olimpiai TV adása

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.