Lekottázták

Dallam a dróton - Madármelódia

Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy a természet csodákra képes. Véletlenek pedig nincsenek. Hallgassa meg, milyen éteri dallamot kottáznak le ezek a dróton üldögélő madarak!

2014.04.27 07:30ma.hu

Egyik reggel, amikor egy Jarbas Agnelli nevű zeneszerző újságot olvasott, megpillantott egy érdekes fotót, ahol madarak ültek az elektromos vezetéken. Feltűnt neki, hogy úgy csücsülnek a szárnyasok a dróton, mint hangjegyek a kottapapíron. Kivágta az újságból a képet, és lekottázta a dallamot. Ő maga is meglepődött a végeredményen.

Elküldte a zenét egy fotós ismerősének, aki azt továbbította egy szerkesztőjének, aki szólt egy riporternek, és végül egy interjú kerekedett a csodálatos történetből.

A dalt benevezték a You Tube Guggenheim Biennáléjára, és jól meg is nyerte azt.

Hallgassák meg, szinte hihetetlen, de ezt a melódiát ülték a madarak a dróton:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.