Augusztus 14-15, Eger

GLASSO - üvegmuzsika latin dallamokra

A GLASSO - produkció a mások számára csupán háztartási kellékként funkcionáló - üvegtestekből csábítja elő a gyönyörű dallamokat és különleges ritmusokat. Az egyedi hangzást a gitárzene még tovább színesíti.

2012.08.10 16:03ma.hu

Az országban egyedülálló zenei produkció előadója Varga Bence mosonmagyaróvári zenetanár és kamaraművész. Az üvegmuzsika most Kormos János különleges gitár dallamaival egészült ki, ezzel is különlegessé téve a népszerű crossover slágereket.  Az ismert felvételek mellett: Tears in Heaven, La Isla Bonita, Besame Mucho – új dalok is kerültek a széles repertoárba – Vivaldi négy évszak-ja vagy Sting Fragile c. szerzeménye.

A produkció iránti érdeklődés még a tengerentúlon is óriási. Hazai területen – legközelebb Egerben – találkozhatunk az egyedülálló üvegmuzsikával.

Időpont: 2012. augusztus 14-15. szerda 18 óra

Helyszín: Eger-Érsekkert

Fotocredit: vargaphoto


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.