A szerencse fia?

Megnyerte a jackpotot... a következő héten is... meg a harmadikon is!

Az rendben van, ha valaki egyszer megfogja az Isten lábát és megüti a főnyereményt a kaparós sorsjeggyel. Az már meglepőbb, ha ugyanaz az illető mégegyszer nyer. Harmadszorra már tényleg csoda. De egymás utáni héten?!

2014.04.25 17:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Valamiért Fortuna igencsak kedveli a chicagói Christopher Kaelint. Ezt már abból is lehetett sejteni, hogy a 31 éves férfinak április elején egy kaparós sorsjegyen 25 ezer dollár ütötte a markát. Azt mondta, csak hébe-hóba szokott játszani, de a nyeremény annyira feldobta őt, hogy azonnal meghívta a menyasszonyát egy elegáns vacsorára, és amikor útközben megálltak tankolni, egy hirtelen ötlettől vezérelve egy újabb sorsjegyet vásárolt, ugyanabból a fajtából, mint korábban.

A szerencse ezúttal kissé szerényebben köszöntötte őt, "csak" ezer dollárt nyert a szelvénnyel. Néhány napig nem is foglalkozott tovább a szerencsejátékokkal, tette a dolgát, mint minden nap, ám egy héttel a második nyerés után betért ugyanabba az újságosbódéba, ahol az első nyertes sorsjegyet vette, majd visszament az irodájába, hogy nyugodtan lekaparja a vékony réteget a papírról. Lelkesen indult el, hogy beváltsa az újabb 25 ezer dolláros nyereményt - mígnem a liftben rápillantott a kezében tartott cédulára és rájött, hogy elnézte a tizedesjegyeket, valójában nem 25, hanem 250 ezer dollár a nyereménye!

Összesen tehát három egymást követő héten 276 ezer dollárt nyert, és ez már a nettó összeg! A férfi a kérdésre, hogy mit kezd a nagy nyereményével, azt felelte: kifizeti a diákhitelét, vesz egy házat, megszervezi belőle az esküvőjét, a maradékot pedig lányának teszi félre a főiskolás évekre - számolt be a Huffington Post.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.