Brescia

Ledőlt a hatalmas kereszt, halálra zúzta a zarándokot

A bergamói férfi egy katolikus csoporttal zarándokolt el a 30 méter magas 600 kilogrammos feszülethez, amelyet II. János Pál pápa látogatása emlékére emeltek.

2014.04.25 07:09MTI
Forrás: youtube.com

Rádőlt egy II. János Pál pápa tiszteletére emelt feszület egy zarándokra csütörtökön Olaszországban, a 21 éves fiatalembert nem tudták megmenteni, életét vesztette.

A baleset okát vizsgálják, egyelőre nem tudni, miért tört ketté és dőlt le a feszület a Brescia közeli Cevóban.

A bergamói férfi egy katolikus csoporttal zarándokolt el a 30 méter magas 600 kilogrammos feszülethez, amelyet II. János Pál pápa 1998 szeptemberében Bresciában tett látogatása emlékére emelt a 2008-ban elhunyt Enrico Job olasz művész.

Az eset két nappal a néhai pápa és egyik elődje, XXIII. János szentté avatása előtt történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.