41 év börtönt kapott a brutális meny

Kegyetlenül megkínozta, majd meggyilkolta az anyósát

Brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg anyósát egy nő még tavaly nyáron, a bíróság 41 év börtönre ítélte. FIGYELEM: megrázó részletek következnek, egyes olvasóinkat felkavarhatják!

2014.04.08 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Beismerte a kegyetlen gyilkosságot és bűnösnek vallotta magát Ellyzabeth Rainey, aki tavaly végzett anyósával, majd menekülés közben az őt üldőzö rendőrökhöz vágta az újszülött csecsemőjét. A 20 éves nő a szülés idején már válófélben volt férjétől, anyósával pedig soha nem állhatták ki egymást. Azon a végzetes napon az 59 éves Deborah Rainey azért ment a menyéhez, hogy az újszülött babára vigyázzon, de valamin összeveszett Ellyzabethtel.

A Colorado Springsben élő nő ekkor leöntötte az anyósát forró vízzel, aztán a konyhában használt súlyokat dobálta hozzá, végül a szájába és az orrába maró fehérítőt öntött, mielőtt halálra szúrta volna. A rendőrségnek elmondta, hogy soha nem bírta elviselni az anyósát, ezért megölte. Nemrég kórházba került, mert azt hallucinálta, hogy Deborah beszél hozzá és azt mondja, mindent elvesz tőle.

A gyilkosság után a holttestet egy gumimatracba rejtette, még mielőtt férje, Jason hazatért volna a munkából. A rendőrséget a szomszédok értesítették, akik "zajokat" hallottak. A kiérkező tisztek már a belépéskor hallották, hogy a kisbaba sír, a konyhapulton pedig egy véres henteskést találtak. A nő előbb megmutatta a rendőröknek a babát és kérte, hogy fogják meg, mert ő megölt valakit, de aztán rögtön elszaladt, a kisbabát pedig odadobta a konyhában álló rendőröknek. Az egyik tiszt utánairamodott és az utcán elkapta.

Letartóztatása után a nő elmondta, hogy 10 éves kora óta bipoláris zavarban szenved, de nem szed gyógyszert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.