Letartóztatták a brutális szülőket

Villanydrót, kötél, főzőkanál - amit értek, azzal ütötték a gyereket

Börtönbe került egy apa és egy mostohaanya, miután felmerült a gyanú, hogy kegyetlenül bántalmazzák a gyermeküket: lényegében amit értek a háztartásban, azt fel is használták a "fegyelmezésre".

2014.01.31 17:44ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Rács mögé került egy apa és élettársa a floridai Sanfordban, miután alapos gyanú merült fel, hogy brutálisan bántalmazzák a gyermeküket. A sérüléseket az iskolában vették észre, a tanárok értesítették a gyermekvédelmi szerveket, akik a diákon - sem a nemét, sem a korát nem hozták nyilvánosságra - számos sebhelyet és friss, nyílt sebet találtak. Ezt követően vették őrizetbe a 39 éves Rakesh Persaud-t és 34 éves élettársát, Roseanna Prasnauthot.

A gyanú szerint az apa és a mostohaanya rendszeresen verte a gyereket, mindegy volt, mi akad a kezükbe: elektromos vezeték, kötél vagy fém főzőkanál, de az is gyakori volt, hogy tollat szúrtak a fejbőrébe. A rendőrségnek a tanuló azt mondta, ez egy tipikus büntetés volt, ha valami nem tetszett a szülőknek.

Amikor szembesítették Persaud-t és Prasnauthot a vádakkal, mindketten tagadták, hogy ártottak a gyereknek, bár a mostoha azt elismerte, hogy a lefoglalt háztartási eszközök az ő otthonából származnak - adta hírül a News13 című amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.