Beteg mulatozás

Putyin miatt hazudott Ornella Muti - be is perelték

Bíróság előtt kell megjelennie az olasz filmcsillagnak, mert betegnek hazudva magát lemondta egy színházi fellépését, miközben makkegészségesen pózolt az orosz elnök mellett egy jótékonysági rendezvényen.

2014.04.07 20:07MTI
Igazoltan távol - bal szélen Kevin Costner figyel

Az 59 éves színésznőnek három alkalommal kellett volna fellépnie még 2011 decemberében az észak-olaszországi Pordenone város Verdiről elnevezett színházában, ám maga helyett egy orvosi igazolást küldött arról, hogy láza van, fáj a torka, köhög, rekedt, és "öt napig nem használhatja a hangját".

Olasz lapok szerint az Ornella Muti betegsége és távolmaradása miatti sajnálkozást azonban nemsokára felháborodás követte: az interneten fotók jelentek meg a színészről, amint egyik lemondott pordenonei fellépése estéjén Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és Kevin Costner amerikai filmsztárral közös asztalnál vacsorázik.

A pordenonei ügyészség úgy találta, hogy az örökifjú filmcsillag a csalás minősített esetét követte el, sőt még háziorvosát is hamis igazolás kiadására bírta rá. Az ügy most jutott el abba a szakaszba, hogy a színésznőnek meg kell jelennie a bíróságon, ahova április közepén várják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.