Zack Snyder dirigálja a szuperhőst

Újra repül az Acélember: Kevin Costner játssza Superman nevelőapját

Kevin Costner játssza Superman nevelőapját a Warner Bros. készülő új szuperhősfilmjében.

2011.03.18 09:45MTI

A hollywoodi stúdió csütörtökön jelentette be, hogy a Superman: Man of Steel című produkció forgatása nyáron kezdődhet, és 2012 decemberében tartják mozipremierjét.

A Superman-sztori újabb feldolgozását Zach Snyder (300, Watchmen: Az őrzők) rendezi, a forgatókönyvet David S. Goyer írta Christopher Nolan és saját ötlete alapján. A Batman-specialista Nolan producerként is közreműködik a film megvalósításában.

Ő lesz az Acélember - a képen Henry Cavill


Snyder a Variety online kiadásának elmondta: azért választotta Costnert a szerepre, mivel szerinte ő képes eljátszani a csendes, de határozott vidéki amerikait, aki minden idők legnagyobb szuperhősét nevelte fel. "Jonathan Kent az egyetlen apafigura Clark életében, ő segít megértenie, mit is kell tennie Supermanként a világban" - magyarázta a rendező. Kent feleségét, Superman nevelőanyját Diane Lane alakítja. Clark Kent alias Superman szerepét pedig a Tudorok, valamint Trisztán és Izolda című filmben megismert 27 esztendős brit színész, Henry Cavill kapta. Hollywoodi források szerint Viggo Mortensennel is tárgyal a stúdió, őt Zod tábornok szerepére szánják. Az utolsó mozis Superman-feldolgozás, a Superman visszatér 2006-ban 391 millió dolláros jegybevételt hozott a Warnernek - emlékeztetett a Variety.com.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.