Egyre bonyolultabbak a részletek...

Halála előtt egy férfival találkozgatott a Soroksáron meggyilkolt kocogó nő

K. Krisztina drága órát akart vásárolni férjének, és megajándékozta a kisfiát is. Mintha megbánt volna valamit. Kardos Lajos ennek csak a gyilkosság után tulajdonított jelentőséget...

2014.04.05 09:13ma.hu

A gyilkosság előtt valamiféle kapcsolatba keveredett Krisztina, akit Soroksáron kocogás közben öltek meg brutálisan. Az elkövetők azóta sincsenek meg, a rendőrség kihallgatta a volt szeretőt is. A férj csak ekkor döbbent rá, hogy kezd számára összeállni a kép...

A Best magazinnak nyilatkozott egy férfi, aki a lap szerint Krisztina szeretője volt. A szálon elindulva a rendőrség a férj előtt törte fel a nő Facebook-fiókját. Az üzeneteket nem mutatták meg, de azt elmondták neki, hogy a felesége a népszerű közösségi oldalon igencsak flörtölgetett ezzel az emberrel. Kardos Lajos nem akarta elhinni a dolgot, ezért rákeresett a titokzatos hódoló nevére, ekkor esett le neki, hogy már látta őket együtt – írja a BorsOnline.

„Én taxisként a Korona Szállónál lévő droszton várakoztam. Kriszti pedig a közelben dolgozott, az Aegon biztosítónál, egy irodaházban a Kálvin téren. Messziről láttam, ahogy a zebrán átment ezzel a feltűnően magas, kövér férfival. 15 perc múlva jött vissza” – nyilatkozta. A feleség csak annyit mondott, mikor férje rákérdezett az esetre, hogy a postára ment egy ügyfelével. „Nem is foglalkoztam az egésszel tovább. Nagyon szépen éltünk, vakon bíztam Krisztiben” – mondta Kardos.

Az óta azonban fordult a kocka: „Bármennyire keménynek tűnik, én igenis ezt az embert, ezt a kapcsolatot okolom a gyilkosságért, ezt a rendőröknek is megmondtam” – vallja a férj, szerinte ugyanis Krisztina szakítani akart ezzel az emberrel. „A feleségem az utolsó napokban feltűnően kedves volt velem és a gyerekkel.” Nem csoda, hogy így látja, hiszen drága ajándékot akart vásárolni férjének, és megajándékozta a kisfiát is. Mintha megbánt volna valamit?

Mint ismert, Kardosné Gyurik Krisztinát szeptember 25-én futás közben támadták meg, kezét-lábát összekötözték, majd zsineggel megfojtották. Az asszony férje korábban többször nyilatkozott a Borsnak. Vállalta a hazugságvizsgálatot és azt is, hogy autóját szakértők vegyék górcső alá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.