Nyugtalanító tudatlanság

Öt embert elfogtak Soroksáron - ők gyilkolták meg a futó nőt?

K. Krisztinát a múlt héten gyilkolták meg brutálisan Soroksáron, mivel nagyon szűkszavúan ad tájékoztatást a rendőrség, csak annyit tudni, hogy öt embert elfogtak.

2013.10.01 14:45ma.hu

Öt embert elfogott a rendőrség Soroksáron, azt azonban nem erősítették meg, hogy a letartóztatásoknak köze van-e a múlt heti brutális gyilkossághoz – legalább is ezt nyilatkozta a férj egyik ismerőse az atv.hu-nak. Elmondása szerint a környékbeliek között elterjedt a hír, hogy a rendőrség elfogott öt embert. Úgy tudni, hogy az öt férfi egy családhoz tartozik. Azt ugyanakkor senki nem erősítette meg, hogy letartóztatásuknak köze van-e a brutális gyilkossághoz.

Lapértesülések szerint egy erőszakos csoport már régebb óta rettegésben tartja a környékbelieket. Az atv.hu munkatársa azonban a helyszínen érdeklődve az ott lakóktól erre vonatkozóan nem kapott megerősítést. Egy nő szerint a Soroksárt Pesterzsébettel összekötő mintegy 4 km-es kerékpár- és futóúton edz még maga a polgármester is.

Az áldozat otthonától nem messze lévő játszótéren egy, az áldozat fotóját és egy rövid búcsúverset tartalmazó plakát emlékeztet a tragédiára. Az atv.hu szerint a helyiek a brutális gyilkosság mellett amiatt is felháborodtak, hogy ezt az esetet nem úgy kezelte a rendőrség, mint, ahogyan például a Bándy Kata-gyilkosság, illetve a Páva Zsolt pécsi polgármester lánya elleni támadás során kommunikáltak.

Amint arról korábban hírt adtunk, 2013. szeptember 25-én az esti órákban a Budapest XXIII., Szigetdűlő területén megöltek egy 36 éves nőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.