Nyomokat hagyott maga után

Megvan a soroksári gyilkos DNS-e - VIDEÓ!

Megtalálták a futó nőt meggyilkoló tettes DNS-nyomait a soroksári gyilkosság helyszínén - szerencsére az elkövető több nyomot is hagyott maga után.

2013.10.03 17:55ma.hu

A múlt héten brutálisan meggyilkolt kocogó nő mobiltelefonját megtalálták valakinél, de az illetőt nem vették őrizetbe, mert igazolni tudta, hogy a készüléket pár nappal korábban vásárolta – írta a Bors. Soroksáron az eset óta önkéntesek kísérik haza azokat a nőket, akik nem érzik magukat biztonságban. A helyiek úgy tudják, öt embert őrizetbe vettek az eset után, de azt senki sem erősítette meg, hogy a gyilkossággal összefüggésben történt-e az intézkedés.

Mint ismeretes, a 36 éves K. Krisztinát szeptember 25-én futás közben támadták meg a soroksári Szigetdűlőn, majd brutálisan meggyilkolták. Az áldozat férje a HírTV-nek azt nyilatkozta: feleségét embertelen állapotban találták meg, nem kellett azonosítania sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.