Kiruccantak

Elképesztő fotó a Trónok harcából

Világszerte rajongók milliói várnak a Trónok harca 4. évados premierjére, amely április 7-én lesz. A stábnak viszont ez csak egy munka, amit néha illik megszakítani egy kis kikapcsolódással...

2014.03.30 23:54ma.hu

Az imádott Trónok harca stábja kiugrott a horvát tengerpartra - ha már ott dolgoznak - és lefotózták magukat. Megismeri őket?

Balról jobbra: Pedro Pascal (Oberyn Martell), Lena Headey (Cersei Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Gwendoline Christie (Brienne), Indira Varma (Ellaria Sand), Finn Jones (Loras Tyrell), Charles Dance (Tywin Lannister), Conleth Hill (Varys), és a kedvencünk, Peter Dinklage (Tyrion Lannister).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.