Egymás után ültek a vastrónra a hírességek

Beszálltak a magyar sztárok is a trónok harcába

Trónra léptek a sztárok! A Trónok harcából megismert vastrónt ráadásul most néhány napig bárki kipróbálhatja, hogy megtapasztalja, vajon milyen érzés lehet Westerosban uralkodni.

Felavatták a Vastrónt a magyar celebek képgaléria

2014.03.28 13:48ma.hu

Trónra léptek a hazai sztárok, ráadásul március 27-től négy napon át bárki személyesen is átélheti, milyen érzés abban a vastrónban ülni, amiért hét királyság is elszántan harcol. Az egyre nagyobb sikereket elérő Trónok harca negyedik évadának küszöbén az álnok Joffrey Baratheon ül a Királyvárban található Vastrónban, de nagyravágyó nemesek és körmönfont manipulátorok is szívesen látnák magukat a fiatal uralkodó helyén. A Magyarországon április 7-én induló új évad tiszteletére a fővárosi Allee bevásárlóközpontban állította fel a sorozatot sugárzó mozicsatorna a Vastrón tökéletes mását, amit számos híresség közösen leplezett le, hogy aztán egymásnak adják át a helyet benne.

Szekeres Nóra, Dukai Regina, Tolvai Reni, Csonka András, Hajdú Steve és Bebe is lelkesen vágott bele, hogy elsőként próbálja ki az HBO sorozatának kultikus kellékét. Puskás Peti és öccse, Dani nem csupán a The Biebers nevű zenekarban dolgoznak együtt, de a Trónok harcát is közösen nézik. „Az öcsém hatalmas rajongó, ezért is hívtam el magammal, hogy kipróbálhassa ő is a Vastrónt – kezdte Peti, majd hozzátette – a korosztályomban mindenki sorozatfüggő, én annyira nem. A Trónok harcát és A törvény nevébent mindig megnéztem, amint kijött az új rész, ha esetleg elfeledkeznék róla, akkor pedig Dani figyelmeztet rá.

Az eseményen az is kiderült, akadnak, akik ugyanazért a karakterért rajonganak. Hajdú Steve és Puskás Peti favoritja egyaránt Tyrion, az egyik legszámkivetettebb Lannister. „Már a sorozat főcímét is imádom, egyszerűen nem tudom megunni!” – vallotta be Steve, aki szinkronizál is az HBO sikersorozatában. – „A Trónok harcával egyébként úgy állok, mint a beefsteakkel: véresen szeretem” – viccelődött a színész.

Fotó: HBO (A galériához KATT a képre!)

Szekeres Nóra is bevallotta, bolondul a sorozatért, a szövevényes történetért és a konspirációkért, amelyek áthatják a szériát. Sőt a csinos műsorvezető gyermekei is odavannak a sorozatért, ezért elkísérték édesanyjukat az eseményre. Szekeres Nóra elárulta: „Először a férjemmel követtük a sorozatot, aztán odajött Noa és Milán is, érdekelte őket, hogy mit nézünk. Mondtam nekik, hogy semmit, menjenek aludni, ez nem nekik való. Utána mégis elkezdtem nekik mesélni a történetet, amit egyszerűen imádtak. Azóta is szigorúan cenzúrázva nézhetik a részeket, mindig mondom nekik, hogy mikor kell szemet behunyni, és fület befogni. Teljesen beleástuk magunkat a Trónok harcába, egy csomó poszter is kint van Noa falán” – mondta mosolyogva Nóra, majd azt is elárulta, két legnag! yobb kedvence Daenerys és Cersei, az HBO produkcióját pedig azért tartja hiánypótlónak, mert végre erős női karakterek szerepelnek a tévében.

Az ismert modell, Dukai Regina legtöbbször barátjával, a focista Feczesin Róberttel nézi a sorozatot. „Amikor lehetőségünk adódik együtt lenni, akkor többnyire közösen főzünk, filmeket és sorozatokat nézünk. A Trónok harcát leginkább a monumentális jelenetek miatt szeretem, de egyszer azért belebújnék egy-egy, a sorozatban látható ruhába is, bár ezek a nagy jelmezek számomra kissé félelmetesek” – tette hozzá Regina.

A Trónok harca 4. évadának hazai kampánya tehát ezzel hivatalosan is kezdetét vette, a sztárok trónt foglaltak, hamarosan pedig további érdekességek várják a rajongókat. A Hét Királyság fölötti uralmat jelképező kultikus tárgy a sorozatban látható Vastrón tökéletes másolata, az eredeti trón gyártóinak munkája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.