Trónok harca

Igazi nyári munka: statisztálj Horvátországban!

Most összekötheti minden kalandorkedvű a kellemest a hasznossal: magyar statisztákat is várnak a Trónok Harca következő szezonjához.

2013.07.13 08:37ma.hu

A sorozatwiki szerint elérhető távolságba került a modern tévéipar egyik legjobb kábeles drámája, a Trónok harca. A legfrissebb hírek szerint ugyanis statisztákat keresnek a sorozatba.

Hogy miért érdekes ez? Mert csupán Horvátországig kellene leutazni a részvételért, ami akár egy röpke nyaralás kereteiben is megoldható. Tekintve, hogy a legtöbb magyar a velünk szomszédos országban tölti a pihenését.

Három kategóriában várja az HBO produkciója a jelentkezőket, mehet 18-70 év közti férfi, 15 és 60 év közti nő, végül pedig fiatalabb, 18-35 közti férfiak is jelentkezhetnek, de ide kizárólag sportos embereket keresnek. Dubrovnikban augusztus 20-tól szeptember 20-ig és Splitben szeptember 20. és október 10. közt zajlanak majd a forgatások. További információk itt olvashatóak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.