Elveszítette a fogadást a gasztromágus

Ugrott Gianni pizzája, amikor a Juventus belőtte a gólt

Nagyon bízott Gianni a kedvenc csapata győzelmében, de hiába volt minden drukkolás, a Milan alulmaradt a Juventusszal szemben. Így persze a gasztromágusnak is tejelnie, azazhogy pizzáznia kellett.

Gianni pizzái bánták a focimeccset képgaléria

2014.03.28 11:38ma.hu

A SportKlub műsorvezetői nem csak Balotelli legújabb ámokfutásait és Pirlo szakállát elemzik a Calcio című műsorban kedden és pénteken, de Kokó, Gianni, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos néha fogadásokat is köt a meccsekre. Ezúttal a Milan-Juventus mérkőzés került terítékre, a fogadást pedig Gianni bukta, hiszen a Juventus idegenben 2-0-ra leiskolázta a Milant. Az olasz gasztroguru beváltotta ígéretét, és saját éttermében, egy jó hangulatú pizzázásra látta vendégül Kokóékat, akik nem kegyelmeztek sem neki, sem egymásnak.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

"Az étterembe vezető úton végig azzal húztam Gianni az agyát, hogy azt hallottam, gond van a sütőjükkel és folyton odaégetik a pizzákat" - mondta Sebők Vilmos, aki két napig koplalt az összejövetel előtt, csak hogy rákészüljön a vacsorára. "Gyönyörűen meg volt terítve, pattogott a kandalló, Gianni a Milan mezeit mutogatta, aztán eltűnt, az előételnek meg nyoma sem volt" - adott hangot csalódottságának az ex-focista, aki fogta magát, és saját kezűleg próbálkozott meg a pizzakészítéssel.

"Vilmost nem azért szeretjük, mert olyan jól tud viselkedni, hanem a szaktudása miatt" - viccelődött Kokó, miközben az étteremben néhány Milan-szurkoló pap is megjelent, akik lelkesen követeltek egy közös fotót a konyhában sündörgő Vilivel. Végül épp a fogadást veszített Milan-őrült gasztroguru volt az, akinek a szíve megesett a piperkőc műsorvezetőn és besegített neki a konyhában.

"Gianni nem volt a helyén, Vili a haját igazgatta, a SportKlub stúdiójában éreztem magam" - mondta el a jó hangulatú vacsora után Lisztes Krisztián.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.