"Egy kicsit fájt"

Fogadásból nyelt villát a részeg

Részegen kötött fogadást egy román férfi, barátjának azt akarta bebizonyítani, hogy le tud nyelni egy villát anélkül, hogy fájna neki. A fogadást megnyerte, de az öröme nem tartott sokáig.

2014.03.26 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Örök igazság marad, hogy részegen nem szabad semmiféle fogadást kötni, bár amikor az alkohol megadja a kezdő lökést, akkor az efféle intelmek már aligha tartanak vissza bárkit is. Egy román férfi, Radu Calincescu Bákó megyében rohant az ügyeletre egy jól sikerült koccintós parti után, arra panaszkodva, hogy valami kellemetlen érzés kínozza a nyelőcsövét, ám egy szót sem szólt arról, hogy nem sokkal korábban fogadásból lenyelt egy villát. Csak akkor derült ki a "kellemetlen érzés" oka, amikor a 25 éves férfit a röntgen alá fektették.

"Akkor már részeg voltam, és egy barátommal fogadtunk, hogy le tudom nyelvni a villát anélkül, hogy fájna" - magyarázta a váratlanul kijózanodott Radu. Az orvosok azzal bocsátották haza, hogy várjon néhány napot, hátha természetes úton távozik a villa, de ha nem szabadul meg az idegen tárgytól pár nap múlva, akkor vissza kell mennie és ellenőrzik, hogy a villa merrefelé jár. "Ha eléri a gyomromat, és úgy látják, hogy átszúrhatja a belső részeket, akkor szükség lesz egy műtétre" - ismerte be a férfi.

"Most már tudom, hogy nagyon buta dolgot tettem. Nem hiszem, hogy egy darabig részt vennék egy újabb fogadásban!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.