Hetedszer is bajnok lett a falánk férfi

Megint úgy nyelte a hot dogot, mint kacsa a nokedlit + VIDEÓ!

Hetedjére is megszerezte a bajnoki címet hot dog-evésben az Állkapocs becenévre hallgató férfi, aki tíz perc leforgása alatt nem kevesebb, mint 69 hot dogot gyűrt le a torkán.

2013.07.05 07:29MTI

Hetedik győzelmét aratta az a férfi, aki eddigi rekordját megdöntve 69 hot dogot evett meg tíz perc alatt a hagyományosnak számító New York-i versenyen csütörtökön. A 29 éves kaliforniai Joey Chestnut - becenevén Jaws, azaz állkapocs - korábbi rekordját egy adaggal szárnyalta túl.

A nők csoportjában Sonya Thomas - a "fekete özvegy" - lett a győztes, aki az elmúlt két évben is az első helyen végzett. A nő tíz perc alatt 36 és háromnegyed hot dogot evett meg. Legfőbb vetélytársa, Juliet Lee 36 darabot tömött magába. Thomas az elmúlt évben 45 hot doggal állította fel a nők rekordját.

A hagyományos versenyevést csaknem száz éve rendezik meg az amerikai függetlenség napján. 1916-ban a Nathan's nevű étterem rendezte az első versenyt Coney Islanden. Az akkori nyertes 13 hot doggal aratott győzelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.