Kislányuk születésnapján mondták ki az igent

12 év után oltár elé állt Andrea Bocelli

12 év együttélés után szánta el magát a házasságra Andrea Bocelli, aki társával két okból is a múlt pénteki napot választotta a jeles alkalomra: ez volt a tavasz első napja és a kislánya 2. születésnapja.

2014.03.25 15:29ma.hu

12 évnyi együttélés után végre elhatározta magát Andrea Bocelli és oltár elé vezette szerelmét, Veronica Bertit. A hétfőn kiadott hivatalos sajtóközlemény szerint az olasz operaénekes - aki a Time To Say Goodbye című számával az opera iránt kevésbé rajongó közönség szívét is meghódította - és kedvese pénteken mondta ki a boldogító igent Közép-Olaszországban. A pár nem véletlenül választotta március 21-ét a jeles alkalomra: nemcsak azért, mert ez a tavasz kezdete, hanem mert kislányuk, Virginia épp aznap ünnepelte 2. születésnapját.

Az esküvőt a barátok és a család szűk csoportja előtt tartották meg, a ceremónián jelen volt Bocelli előző házasságából született két fia, Amos és Matteo is. A hivatalos beszámoló szerint az esküvő tiszteletére a menyasszony egy Ermanno Scervino tervezte selyemruhát viselt, míg Bocellin egy kék Corneliani-öltöny volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.