Andrea Bocellit néhány fotó buktatta le

Harmadszor is apa lesz a vak operaénekes

Néhány nem tervezett fénykép buktatta le Andrea Bocellit és párját, Veronica Bertit, így kénytelenek voltak bevallani: valóban szülői örömök elé néznek a közeljövőben.

2011.08.25 15:39ma.hu

Harmadszor is apa lesz a világhírű vak operaénekes, Andrea Bocelli. Az olasz tenor első két gyermeke a feleségétől született, akitől 2002-ben váltak el, bár egyes hírek szerint csak különköltöztek, és jogilag mind a mai napig érvényes a házasságuk. Ugyanilyen bizonytalanság övezi Bocelli jogi viszonyát jelenlegi kedveséhez, Veronica Bertihez, akiről az egymásnak ellentmondó információk miatt nem egyértelmű, hogy csak élettársak, avagy feltételezve a korábbi válást, a híresség el is vette-e feleségül.

Az viszont most már biztos, hogy a páros szülői örömök elé néz, legalábbis az olasz nyelvű Chi magazinban megjelent fotók igen árulkodóak voltak, és a kérdésre a tenor szóvivője is megerősítette a gólyahírt.

Bocelli, akit a világ elsősorban a Time to say goodbye című mű kapcsán ismert meg, szeptember 11-ére óriási szabadtéri koncertet tervez New Yorkban a 10 évvel ezelőtti terrortámadás évfordulója alkalmából. A Central Parkban megrendezésre kerülő eseményt az áldozatok emlékének ajánlja, a New York-i Filharmonikusok által kísért fellépését ingyen lehet megtekinteni.

Fotó: Zimbio


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.