Baja bája ejtette rabul Ambrus Attilát

Cáfolja a Viszkis a lány nagy bánatára, hogy házasodna

Ambrus Attila egy vásáron ismerkedett meg a szépséges bajai lánnyal, miközben kerámiáit árulta. A saját készítésű szövettáskákból élő Rékával már össze is adták a bulvárlapok, de vajon tényleg együtt vannak?

2014.03.23 16:42ma.hu

A Vasárnapi Blikk információi szerint elrabolták Ambrus Attila (46) szívét, olyannyira, hogy a "viszkis rabló" néven hírhedtté vált egykori jégkorongozó hamarosan beköti a gyönyörű bajai lány fejét. A Dunaharasztiban élő szerelmesek titokban akarták tartani a kapcsolatukat és az eljegyzési buli időpontját, ám a bulvárlap szerint utóbbira már április elején sor kerülhet.

A hírek szerint Rékát egy vásáron ismerte meg Ambrus és már egy éve együtt is élnek, a lánykérésre egy romantikus olaszországi utazás alatt került sor. Ám a férfi tagadta a lapnak a nősülés hírét, a lány pedig azt nyilatkozta nekik, hogy ha úgy dönt a Viszkis, és aktuális lesz a téma, úgyis megtudják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.