Nyakon öntötték a vendégeket is

Elúszott a vacsora: kilyukadt az étterem akváriuma

Igazi víz alatti vacsorában volt része néhány vendégnek a kaliforniai Disney kalandpark egyik víz alatti éttermében, bár az eredeti tervek szerint a betérőknek száraznak kellett volna maradniuk.

2014.03.19 12:34ma.hu

Lélegzetelállító látványban és élményben lehet része annak, aki betér a Disney World T-Rex Cafe elnevezésű éttermébe: a helyiséget sejtelmes kék fény árasztja el, köszönhetően a termet körülvevő óriási akváriumoknak, még a plafont is vastag üvegfal borítja és a halak ott úszkálnak a vendégek feje fölött. Az eredeti tervek szerint azonban aki oda betér egy ebédre vagy egy vacsorára, ugyanolyan szárazon kellene távoznia, mint ahogyan érkezett.

Hétfőn este viszont másképp alakultak a dolgok: az étterem közepén felállított akvárium üvegfala megrepedt és egy pillanat alatt ömleni kezdett belőle a víz, elárasztva a közelben lévő asztalokat is. Az egyik vendég videóra vette az esetet, és elmondta, hogy amikor a víz elkezdett folyni, a személyzet egy pillanat alatt félreterelte az embereket az útból, aztán már csak azzal voltak elfoglalva, hogy a tartályban úszó különleges halakat meg tudják menteni, ami a gyors intézkedésnek köszönhetően sikerült is.

A speciális éttermek operatív igazgatója, egyben a Disney World alelnöke, Keith Beitler az eset másnapján nyilatkozatot adott ki, melyben köszönetet mondott az alkalmazottak fegyelmezett és hatékony munkájáért, ahogyan a helyzetet kezelték. Mint írta, sikerült az összes tengeri élőlényt megmenteni, a halakat és növényeket már át is telepítették egy új akváriumba, az étterem pedig a takarítás után zavartalanul üzemelt tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.