Nem mindennapi akváriumot tervezett egy designer

Megkínoztak egy aranyhalat

Furcsa formájú akváriumot dobott piacra az egyik tervező cég. A szemünknek ugyan kedves, de nem biztos, hogy ezt a halacska is annyira szereti.

2012.09.15 08:30napiotthon.hu

A Psalt Design stúdió egyedi, de praktikus bútorok és kiegészítők tervezésére szakosodott. Richard Bell, Thomas McKeown és David Powell közreműködésével indult ez a nem mindennapi kreatív csapat. A stúdió 2010-ben nyitotta meg kapuit. Általában kis mennyiségben gyártanak, egyedi bútorokat, és dekorációs elemeket.

Egyik formabontó termékük ez a kissé furcsa üveg akvárium, amiben kis kedvencünk folyamatosan azt érezheti, hogy nemsokára lefolyik a szekrény pereméről.Egészen biztosra vehetjük, hogy ha beszerzünk egy ilyen darabot, akkor mindenki tátott szájjal bámulja majd lakásunk díszét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.