"Ágyba" parancsolja a mamája a kölyköt

Meg kell zabálni: lázad a lefekvés ellen a pandabocs

Minden anyuka jól ismeri azt a jelenséget, amikor apró gyermeke egyszercsak elkezd lázadni a lefekvés és az alvás ellen, és minden trükköt bevet, hogy elkerülhesse azt. Nincs ez másképp a pandáknál se.

2014.03.05 09:29ma.hu
Fotó: YouTube

Úgy látszik, nemcsak az embereknél, hanem a pandáknál is gondot okoz, amikor a "gyereknek" alvásidő van, de ő kézzel-lábbal, vagy inkább manccsal küzd a lefekvés ellen. A taipei állatkert egyik legifjabb lakója, Yuan Zai is így van ezzel, szemmel láthatóan esze ágában sincs lefeküdni, ami persze anyjának, Yuan Yuannak a legkevésbé sem nyeri el a tetszését, ezért elhatározta, hogy bármi áron, de ágyba parancsolja engedetlen kölykét.

Pedig a bűbájos bocs tényleg mindent elkövet ellene, széttárt mancsokkal próbál valami kapaszkodót keresni, miközben anyja megragadja a grabancát és úgy viszi őt az alvóhelyre. Végül kompromisszumos megoldás születik, akárcsak az embereknél: a bocs hajlandó elaludni, de csak ha anyja a karjában ringatja őt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.