Besenyei Péter Abu-Dzabiban repült

Mesés arab országban szurkolt kedvencének Fluor

Fluor Tomi Abu-Dzabiban, a Red Bull Air Race világbajnokság első versenyének helyszínén szurkolt Besenyei Péternek. A rapper ezúttal a szárazföldről nézte végig a földkerekség legjobb pilótáinak összecsapását.

2014.03.04 15:29ma.hu

Parázós gyerek vagyok, a bungee jumpingot is ki akartam próbálni, de mindig felmegyek és aztán nem merek leugrani” – vallotta be Fluor. "A repülésnek ez a módja azonban rettenetesen vonz, nagyon tisztelem ezeket a versenyzőket, akik ilyen terhelésnek teszik ki a testüket, és közben elképesztő manővereket hajtanak végre” - tette hozzá a rapper, és azt sem titkolta, hogy egyszer szívesen megnézné a magyar világbajnokot a levegőben is, mellette ülve - most csak a szárazföldről csodálhatta, amint a levegő urai szélsebesen kerülgették a 25 méteres kapukat.

Fotó: Redlemon

A Red Bull Air Race három év szünet után indult újra útjára, ez a világ leggyorsabb motorsportja, Fluornak pedig lehetősége adódott, hogy a kulisszák mögé is benézzen. Besenyei Péter a hangárban kezébe adta azt az overállt, amit a versenyzők hordanak, hogy elviseljék a többszörös G-terhelést. A rappert meglepte, hogy a ruha több mint tíz kilót nyom.

Műrepülő világbajnokunk a magyar tervezésű Corvus típusú gépet is megmutatta Fluornak, ami nemcsak szép, de hihetetlenül gyors is. Idén változtak a szabályok, így mind a 15 versenyző ugyanazt a 300 lóerős erőforrást használja.

Besenyei Pétert az első versenyen elhagyta a szerencséje: repülőgépe motorja meghibásodott, így nem tudott beleszólni az élmezőny versengésébe. Hamarosan azonban itt a következő, horvátországi forduló, ahol a világbajnok újra megméretteti magát. Fluor már nagyon várja a folytatást és hogy újra drukkolhasson kedvencének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.