Szalmaágy és pottyantós vécé várta a sztárokat

Képek - Fluor, te meg vadakat terelő juhász leszel...!

A hazai zenei csatorna eddig legfőképp valami kellemes nyaralóhelyre küldte sztárjait, ha azt akarta, hogy kipihenten térjenek vissza a képernyőre. Ezúttal minden másképp lesz!

Milyen az élet a tanyán sztárszemmel? képgaléria

2012.11.08 16:29ma.hu

November 9-én, pénteken délután 16:00-tól kiderül, hogy a menő fiatal sztárok mennyire mozognak otthon egy tanyán, ahol adott esetben trágyát kell lapátolni vagy éppen disznót vágni. Indul ugyanis a VIVA új, saját gyártású reality-je, A Stáb, amelynek korábbi évadaiban Ausztráliába vagy éppen Balatonfüredre küldték a változó felállású csapatot.

Ezúttal szakítottak a hagyománnyal, és laza nyaralás helyett nagyobb kihívás elé állították a résztvevőket. A Stáb a tanyán tagjai ezúttal Iszak Eszter, Odett, Sanyóca, Fluor Tomi és Eckü, akik egy Mátranovák melletti tanyán próbálnak túlélni minden kényelem nélkül.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Az összkomfortot egy pajta, szalmaágyak és egy pottyantós vécé jelentik, sőt, fürdőszoba helyett is csak egy teknő áll rendelkezésükre. Házigazdájuk, az állattenyésztéssel foglalkozó Gyula bácsi ráadásul a legkülönbözőbb feladatokkal látja el az elkényelmesedett hírességeket, akiknek viszont inkább elkobzott tárgyaik, például a mobiljuk és a hozzá tartozó töltők visszaszerzése a céljuk.

A feladatokat azonban el kell végezni, így míg a fiúk a juhokat próbálják rávenni az együttműködésre, addig Iszak Eszti és Odett fát vág a hidegben.

Ha érdekel, hogyan szenvednek meg a túlélésért a kényelemhez szokott városi fiatalok, akkor mindenképpen kapcsolj a VIVA Televízióra november 9-én, pénteken délután 16:00-kor!

A Stáb a tanyán november 9-én 16:00-tól a VIVA Televízión!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.