Mindenki élve úszta meg a nagy kalandot

Képek - Cápák közé zuhant Iszak Eszti és Brasch Bence!

Cápáktól hemzsegett az Aréna Pláza, hiszen sor került a nagy őszi Kubu Waterrr Cápaúsztatásra, mely rengeteg látogatót vonzott. Iszak Eszter és Brasch Bence is részt vett a programon.

Levegőben úsztak a cápák Iszak Esztiékkel képgaléria

2012.10.04 10:29ma.hu

Cápákkal és kíváncsi gyermekekkel telt meg a cápaúsztató verseny pályája, a Kubu Waterrr csomagolásán lévő cápák ugyanis életre keltek, hogy Valkó Eszter vezényletével a küzdelemre elszánt fiatalok megmérethessék magukat cápaúsztatásban.

Természetesen nem hús-vér cápákról volt szó, hanem héliummal felfújt játékokról, melyeket távirányító segítségével kellett az akadálypályán navigálni. Voltak, akik nagyon profi módon és gyakorlottan érkeztek a rendezvényre, hiszen a játék digitális formája már elérhető volt a Kubu weboldalán is, így aki egy kicsit előre szeretett volna gyakorolni, ott megtehette.

A rakoncátlan légcápákat nem csak a kicsik, de a nagyok is hatalmas lelkesedéssel irányították a pályán, a nyertes egy saját légcápát kapott ajándékba, melyet otthon is bármikor röptethet kedvére.

Fotó: Arterego


A rendezvényhez Iszak Eszter és Brasch Bence is csatlakozott, akik nagy lelkesedéssel közvetítették az éppen folyó küzdelmeket és rendíthetetlenül bátorították a résztvevőket. Ők maguk sem voltak restek kiállni egymás és a bátor jelentkezők ellen, és egészen Brasch Bence koncertjéig csatáztak a levegőben.

A koncert igazi megkoronázása volt a napnak, melyet még a légcápák is örömmel és nyugodtan lebegve hallgattak. Hogy a cápaúsztatás máskor, más formában folytatódik-e, még nem tudni, egy biztos, Bence és Eszter várják a folytatást és az újabb cápás kihívásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.