Csak a mixernek lett gyanús

Képek - Fluor Tomi megpróbált meglovasítani egy üveg vodkát

Eléggé félreérthető szituációba keveredett Fluor Tomi a minap egy celebrendezvényen, amikor addig-addig sündörgött a bárpult környékén, míg meg nem kaparintott egy vodkásüveget.

Fluor Tomi elcsente a vodkát képgaléria

2012.10.30 10:29ma.hu

Fluor Tomi mindig is erősen megosztotta úgy a szakmát, mint a közönséget, és ezúttal is sikerült olyan szituációba keverednie, amivel megint felkavarta a körülötte amúgy sem túl nyugodt és állónak nem mondható vizet. A minap egy partin addig-addig sündörgött a bárpult mellett, míg sikerült megkaparintania egy üveg Goral Vodka Mastert, előtte persze meggyőződött róla, hogy egy fotós is van a környéken, hisz mit ér a tréfa a megfelelő bizonyíték nélkül!

Fotó: Van Creative (A galériához KATT a képre!)


Természetesen csak poénból tett úgy, mintha lopni akarna, a hostess lányokkal egész este kokettált és ez a mozdulat is a "műsor" része volt - tudtuk meg az ital hazai képviselőjétől. Miközben a VAM Design Centerben az összegyűlt hírességek izgatottan várták a Rippel fivérek legújabb bemutatóját, a felsorakozott prémium cégek pultjainál is zajlott az élet, ezek közül ragadt le a fiatal hip-hop sztár a vodkák szomszédságában - bár legalább annyira csábítóak voltak a csinos hostesslányok is.

Utóbbiak nevetve árulták el, hogy Fluor egész este kizárólag a világ legtisztábbnak titulált, hétszeres lepárlású vodkájából készült koktélt itta, ami az alkohol mellett grapefruit-levet és grenadint tartalmazott, közben pedig folyamatosan szórakoztatta a lányokat, most pedig a médiának is adott egy gumicsontot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.