Schwarzival ünnepelhetnek a testépítők

Lehet-e Schwarzenegger kedvence Berki Krisztiánból? + FOTÓK

Gőzerővel készültek a testépítők az idei Arnold Classic versenyre, amelyet nemcsak alapítóként jegyez Schwarzenegger, de minden évben személyesen látogat el a megmérettetésre.

Sztárok búcsúztatták az Arnold Classic versenyzőit képgaléria

2014.02.26 10:45ma.hu

Magyarország legsikeresebb fitnessversenyzője, Szabó Melinda is gőzerővel készül az idei Arnold Classicra. Ő volt az, aki egymás után több éven át megnyerte a versenyt. Melindát 10-16 éves koráig a szintén Arnold Classic-győztes Béres Alexandra készítette fel. A magyar csapat szerdán indul Amerikába, hogy megmérettesse magát a világ legnagyobb testépítő- és fitness versenyén.

A magyar versenyzők egyetlen férfitagja Berki Krisztián, aki „men’s physique” kategóriában indul. Ezt a nagyszabású eseményt Arnold Schwarzenegger alapította, aki minden évben el is megy a versenyre. A megmérettetés végén egy hatalmas gálát szerveznek, ahová Arnold a kategórianyerteseket hívja meg. Nagyon reméljük, hogy ezen a fogadáson idén több magyar résztvevő is jelen lehet!

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

A szakmai szemlére meghívtak olyan hírességeket is, akik sportos életet élnek. Eljött Horváth Éva és Vastag Tamás. Őket a magyar testépítő- és fitnessválogatott felkészítő edzője, Berkes László tréningezi. Müller Attila és kedvese, Larion Zoé szintén versenyzett annak idején, így ők szakmai szemmel nézték a versenyzőket, Ganxsta Zolee viszont inkább a hölgyek idomait és küllemét vizslatta, mintsem a sportteljesítményüket.

Béres Alexandra volt az első magyar, aki megnyerte az Arnold Classicot, így a sztárcsapatból ő volt az, aki valóban tudta, mi kell egy ekkora verseny megnyeréséhez. A magyar csapat szerdán ül repülőre, hogy elinduljanak Amerikába, hogy részt vegyenek az idei Arnold Classic versenyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.