Mi lehet ennél jobb reggelire?

Ez igazán elmebeteg: instant kávé jön a konyhai csapból!

Nem kell többé álmosan botorkálva, begyógyult szemekkel vakoskodva tapogatózni a konyhában a kávésdoboz után, elég csak a csap alá tartani a bögrét, és máris jön a finom fekete!

2014.02.10 15:08ma.hu
Fotó: YouTube

Előfordult már, hogy félig (vagy teljesen) csukott szemmel kibotorkált reggel a konyhába, és a kávétartó helyett a sótartóhoz nyúlt? Hát olyan, hogy az instant kávét véletlenül a bögre mellé kanalazta, nem pedig bele? Ezentúl ilyen veszély nem fenyeget senkit, és már arra sem kell várni, hogy felforrjon a víz, elég, ha csak megnyitja a csapot, alátartja a bögrét, és másodpercekkel később már kortyolgathatja is a finom, krémes feketét, az élményt pedig a felszínen finoman úszó, igazi olasz crema koronázza meg.

Igen-igen, tudjuk, az igazi hardcore kávéimádóknak ez nem lesz megoldás, de ők amúgy sem isznak instant kávét. Aki viszont igen, annak új reményt ad a két norvég ezermester találmánya, akik bebizonyították, hogy igenis lehet bojlerben kávét főzni - egy darabig biztos nem lesz gondjuk az utánpótlásra! Azt persze nem tudhatjuk, hogy a fűtőszálra hogyan hat a csersav, de ettől függetlenül maga az ötlet igazán őrült, és mi imádjuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.